Helgens äventyr

Lördag kväll befann jag mig i Strängnäs för premiären på Dansbandskampen där ju Thomas medverkar.
Vi hade guldbiljetter så vi fick bubbel och presentpåse innan maten. Arenan var tjock med människor.


Till bordet hade jag Lasse med fru Nadja. Lasse är Thomas låtskrivarpartner och deras låt Monte Carlo gick rakt in på Svensktoppens 6:e plats i helgen. Så det fanns mycket att fira förutom premiären.


På plats fanns också gulliga Kattis från TonArt Nöjesproduktion.


Och senare på kvällen dök Linda upp. Vacker som ett bokmärke från förr. Linda är ju sambo med Peter i Larz Kristerz, fjolårets vinnare och kvällens band.


Vatten och öl var det vi drack.


Vi hade rätt ok platser. Jag satt precis bakom Thomas och resten av juryn.

Efter sändning var Thomas uppe och lirade trumpinne med Larz Kristerz när de spelade Monte Carlo. Han är grymt tajt med trumpinnen och publiken var med på noterna.


Thomas var helt klart bäst under kvällen. Jag var mycket stolt.

Senare på kvällen, långt efter sändning snackade vi med Black Ingvars och tog följande tuffa bild. Men de är inte så tuffa som de ser ut.

Det var den kvällen. Jag hade så himla roligt!
Men usch, nu är jag hemma och måste jag packa igen. Och köpa flera flyttlådor som jag kan fylla...

Kommentarer

 1. Vad fina bilder. Jag såg dig på Dansbandskampen och är HELT säker på att du såg mig också, då jag fick ett leende tillbaka. Dock vet du nog inte vem jag är. Men jag läser ju din blogg och jag vet ju vem du är så jag tänkte bara säga att du är så himla söt! :) Och din blogg gör mig glad. Du och din kära sambo har ju verkligen den där grejen med att kunna skriva så det blir roligt och lite sådär sarkastiskt.

  Vad gillaru Von Hofstenz? ;)

  Kram till dig! /Carro

  SvaraRadera
 2. Jo, Carro jag kände igen dig! Det var jag som klippte intervjun med dig i Scottsspecialen i P4 Dans. Har också varit inne på din sida några gånger så jag visste vem du var :) När det gäller banden kan jag inte säga att jag tyckte något av dem var särskilt bra. Vi kanske ses i Strängnäs flera gånger. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad skoj! :) Du gjorde ett bra jobb!! :) Jag var livrädd när det där inslaget skulle vara. Men det blev bättre än vad jag trodde!!!

  Är du där varje vecka? 14nov & 12dec kommer jag dit igen! :) Skulle ju helt klart vilja vara där varje lördag. så kul!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg