Swing på Nalen

26 september spelade jag med swingorkestern på legendariska Nalen i Stockholm. Det är en mycket vacker och pampig lokal. Nästan som en kyrka.Jag är inte bortskämd med fina loger men där fick jag känna mig som en riktig stjärna. Det krävs så lite... Den observante ser också Thomas vilande i spegeln. Man kan också se min Beyond Retro-påse. Jag fyndade en fin blåvitrandig klänning där.Allt gick bra. Inga nerver eller virus alls spökade med min röst vilket kändes bra. Alla var på gott humor och vi njöt av att få musicera tillsammans.Anna Mourou kom med sin Jesper och dansade.Bilder tagna av mig, Thomas och Karin Norberg

Kommentarer

 1. Åh, vad underbart. Stå och sjunga där på Nalen skulle jag också vilja göra, det verkar otroligt roligt. HUr får man ett sånt jobb? Jag är själv musiker, sjunger väldigt mycket.
  Vilken fin blogg du har, väldigt mysig. Jag kommer titta in här igen, definitivt.
  Ta hand om dig fina du!
  Linnéa
  http://tantnea.webblogg.se/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg