Välkommen (och en cirkusprinsessa)

Hej och speciellt välkommen till alla nya läsare. Underbara Clara var gullig nog att länka hit till mig idag. Det känns fint. Jag har nog aldrig fått som många kommentarer som idag och det är så roligt att läsa vad ni skriver.
Vi åkte till Stockholm idag. Vi var bjudna till premiären av Cirkusprinsessan ute på Gärdet. Jag har faktiskt aldrig varit på cirkus innan och i denna var det bara kvinnor som uppträdde. Alltså inga djur, clowner eller trollkarlar, vilket var bra.

Hej-hej, detta är jag på restaurang innan vi åkte ut till cirkustältet.


Vill man jobba som cirkusartist är det bra om man kan göra minst en av följande saker:
- Svälja ett svärd eller en galge...


- Balansera på lina


- Stå på händerna och böja alla leder på ett onaturligt sätt


När jag var yngre kunde jag öva på att stå på händer i timmar på gräsmattan hemma. Det föll sig inte fullt lika naturligt för mig som för dessa fantastiska akrobater.

Imorgon ska jag försöka hitta Beyond Retro igen och Old Touch som jag bara hört talas om men som verkar fantastiskt. Framåt kvällen tar jag tåget ut till Strängnäs där Thomas förbereder sig för Dansbandskampen. På lördag är det säsongspremiär.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg