En kväll i SträngnäsEfter Finlandsresan på ca 20 timmar hängde jag med Thomas till Dansbandskampen i Strängnäs. Fler av Thomas vänner hade kommit ner så vi var ett glatt gäng som njöt av kvällen. Det är häftigt att följa hela tävlingen på plats. Särskilt om man som jag kan gå bakom scenen och se vilken organisation som ligger bakom och hur helproffsiga alla är som jobbar med det. Sedan är det ju också en härlig stämning på plats.

Nu är jag hemma igen och fnular på. Att packa upp lådor är så mycket roligare än att packa ner. Rätt som det är hittar man saker man glömt att man hade. Sixten har funnit sig tillrätta igen efter några dagar hos min gamla granne Rosa. Kvällen har gått åt till att montera upp mina verktygstavlor i snickerboan. Jag menar, hur ska man kunna fixa och trixa om man inte hittar sina verktyg?

Kommentarer

Populära inlägg