Klädkammardrömmar - del 2

Minns ni detta inlägget?


Jag har tänkt om. Musikrummet får flytta upp en våning och rummet mellan sovrum och badrumshall får passande nog bli dressing room! Det är inte ett jättestort rum men gott nog och strategiskt placerat.

Jag längtar tills jag kan börja ta tag i det. Längtar! Det kliar i mina fixarfingrar. För aldrig är väl längtan efter ordning så stark som när den är obefintlig. Igår letade jag förtvivlat efter den flyttlåda där alla mina koftor finns. Resultatlöst, kan jag tillägga.


(Bild från Vi i villa)

Kommentarer

 1. Men har du inte märkt kartongerna? Jag har då satt gröna lappar på de som för alltid skall stanna i källaren (och då kan man ju undra varför man överhuvudtaget skall ha kvar det), ljusblå lappar på de som skall vara i källaren under flykttiden och rosa lappar på de kartonger som skulle packas upp i evakueringslägenheten. Åsså har jag givetvis skrivit på lapparna vad som finns i kartongerna. Men det är ju jag det... Hå hå ja ja...

  SvaraRadera
 2. Men då kommer väl snart jag med min väska med underkjolar, piffklänningar och lite smink.
  Jag antar att jag får bo i kakelugnen som förfadern i mumin.

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är en ny läsare som tycker det är jättekul att se bilder från ditt nya hus. Verkar så fint och charmigt. Har du skrivit något om husets historia tidigare i bloggen? Har hela huset varit en skola? Ha en trevlig fredag! mvh Amanda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg