Konsertkväll med spontanmys

Igår blev jag kompad av alla dessa människor på en stor nyårskonsert, närmare 45 stycken. Bilden togs på genrepet innan alla dessa ungdomar i Marinens ungdomsmusikkår tog på sig sina uniformer.Sedan anlände Gunhild Carling och vi piffade oss i logen (som egentligen var ett skötrum).Sedan drog konserten igång och kyrkan var helt full. Närmare 750 människor hade kommit för att se oss alla. Gunhild var ljuvlig som vanligt och spelade säckpipa, munspel, blockflöjt, munspel, trombon och trumpet. Jag höll mig till ett instrument, rösten. Min röda långklänning hade fått ärmar, kvällen till ära. Thomas var kvällens konferencier.

Vad jag sjöng? Jag sjöng Gabriellas sång (Helen Sjöholm), Only a paper moon (jazzstandard), Min plats på jorden (Malena Ernman) och Auld lang syne.Efter det frågade Gunhild om hon kunde sova över hos oss eftersom det kört ihop sig med transport hem. Och det fick hon såklart. Så det blev spontanmys och restfest hemma hos oss i gamla skolan inpå sena natten. Och vi hade så himla trevligt. Vilken kväll!

Kommentarer

 1. Shit vilken insperation man får av din blogg.
  Jag vet inte riktigt vad för insperation. Jag syr inte kläder, jag sjunger inte, jag har inget hem att inreda. Men jag blir så jädrans glad när du bloggar. Jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg!! :) Jag får insperation till annat när ajg läser din blogg och GUD vad jag önskar att jag får möjlighet att "när jag blir stor" inreda mitt hem i stil med ditt och Thomas. SÅ himla fint!!

  Kram till dig för typ Sveriges bästa blogg!!! :)

  SvaraRadera
 2. Jag blir alltid helt paff av hur vacker du är. Faktiskt.


  ps. finns det nånstans man kan höra dig sjunga? det vore så roligt.

  SvaraRadera
 3. Tack, snälla ni! Jag rodnar nästan. Stora ord... Jag har en webbsida med flera ljudsnuttar på där man kan höra mig sjunga. Det var dock ett tag sedan den uppdaterades och snart måste jag göra en ny. Men tillvidare finns jag där. www.mermusik.se

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg