Det där med att ta plats…

… det är katter väldigt bra på.

Att lägga sig precis på tidningen jag läser, på mitt tangentbord medan jag skriver, på mina tyger medan jag klipper… Sånt gör Sixten hela tiden och han ber inte om ursäkt för det. Snarare tvärtom. Han vill ha beröm, uppmuntran och kli under hakan. Ibland önskar jag att jag hade lite mera av den varan själv. Att kunna ta för sig på det sättet. Att säga, här är jag och jag är bra.

sixten1 sixten2

Kommentarer

  1. Så gulligt. så där är mina katter med. Hihi! Har en katt som ser ut precis som din. Så himla gullig din är.

    och så gulliga bilder. Jag önskar att jag hade en kattunge. Men jag farsineras över eran katt. För ni har den liksom verkligen som en familjemedlem. Det är så förbannat sött!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg