Homestyling

De senaste dagarna har jag fixat med vårt sovrum. Jag har satt upp en fantastiskt fin fondtapet från Nina Campbell och gjort sängbord (som egentligen är barstolar) matcha genom att måla dem bebisblå. Sängen är från Ikea och det är ganska mysigt att sova i den med tygerna fördragna. Man känner sig som en prinsessa. Ljusslingan som jag virade runt gör det extra mysigt.

Jag har en detalj kvar som jag återkommer till…

sovrummet1
sovrummet2
sovrummet4
sovrummet3
Den lilla ängeln fick vi som inflyttningspresent. Den vakar över oss nu.

Kommentarer

 1. Gud så vacker tapet! Precis en sådan har jag letat efter, med fåglar och blommor och fina fågelburar! den vill jag också ha som fondvägg! Var den dyr?

  SvaraRadera
 2. Den kostade ca 700 kr rullen men tapetserar man bara en vägg går det ju inte åt så mycket. InTrade har en jättefin med blå, vit eller rosa botten med fåglar på som är jättevacker också. (Pip eller Pim heter tapetboken den finns i) Jag tror den är lite billigare.
  Lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Underbar säng, letar efter en himmelsäng att göra själv och din var verkligen underbar. Hur har du gjort?? Stomme? Brädor? Gardiner??? Snälla, beskriv allt för mig så jag kan härma!
  Mvh Anna (trogen bloggläsare men aldrig kommenterat tidigare)

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!
  Både säng och gardiner är från IKEA. SÅ det är bara att köpa hem och montera. Härma på du :=)
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg