Inflyttningsfesten

I helgen hade vi vår stora inflyttningsfest i huset.

Jag hade bakat en massa muffins. Jag gjorde så stor sats att jag fick blanda degen i en stor spann. Morotsmuffins med Philadelphiakräm och strössel. Mmmycket goda.

infl-muffins
Sigge hade kommit ner från Norrbotten och han var ett stort praktiskt stöd. Han skötte allt från gästlista till hur folk skulle parkera för att få plats. Vi hade ca 50 gäster. Sigge hade sin vaktuniform med öronsnäcka och vaktbricka. Han mötte alla i dörren, hälsade välkommen och kryssade av listan efterhand.

infl-gastlista
Mina goa gubbar i storbandet kom och spelade så fönstret skakade. Det är inte var dag man har ett storband i vardagsrummet. Och man kunde ändå få plats att dansa! Det var trångt men härligt.

infl-annaBandet2

Per, Bengt-Erik och Torsten i Åhus Swingorkester.
infl-ahus

Swing-swing!
infl-dans2 infl-annaBandet3infl-dansskor
infl-dans1

Vi hade så himla roligt!
infl-kompisbild
Vi bjöd på mat och vi hade satt ut bord lite varstans så att alla skulle få plats att sitta.

infl-vidBordet infl-vidKoksbordetinfl-thomas

Kajsa och Josip
infl-josipKajsa
Karin och Daniel
infl-danielKarin
Vi hade i inbjudan undanbett oss glasskålar men det var några som ändå ville skoja med oss. Utsidan stämde inte med insidan och det var ju en herrans tur.

infl-ulrika

Håhå! infl-annaBandet

Efter maten hade vi vårt alldeles egna körslag där jag, Sigge och Josip satt i juryn. Thomas var programledare. Alla som plockats ut till lag tog det på blodigt allvar och övriga blev en road publik. Jag skrattade så jag grät så roligt var det.

Vinnarna i Blekingelaget framför här sin vinnarlåt, “Jag ringer på fredag” med full entusiasm. Så himla bra. Koreografi, stämsång, soloinsatser och instrumentanvändning premierades när juryn tog sitt beslut men alla tre lag höll hög klass.
19160_103876966305657_100000500611029_100802_3436194_n

Goda vänner och många härliga skratt. En oförglömlig kväll!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg