Inspiration igen…

… jag har haft lite för mycket att göra här hemma. Jag hjälper bland annat Thomas med den tekniska delen i ett stort arrangemang. Men jag kan ändå bjuda på detta härliga bildspel av retroinspiration från flera decennier. Det är så det vattnas i munnen nästan och det börja rycka i sytarmen (?!).
Nåja. Kolla själva genom att klicka på bilden.

inspiration

Jag spånar också på att sy en randig klänning. Jag köpte faktiskt svart-vitt bomullstyg på IKEA som jag tänkte använda till någon slags “fångvaktarklänning”. Kanske en som på bilden?

Kram


I’ve had too much to do these last days. Among other things I am helping Thomas with a project he’s doing where he needs my media skills. But have a look att this amazing slideshow of retro inspiration. Click on the picture. It’s oh so lovely.

I am also pondering the idea of sewing a striped dress. I got some black and white cotton fabric from IKEA I thought of using. Maybe something like on this picture.

Hugs

Kommentarer

Populära inlägg