Nya tyger, nya klänningar

Jag fyndade lite nya tyger på Ohlsons tyger i Luleå när jag var där. De reade ut finfina tyger. Bland annat flera underbara viskosaktiga polyestertyger i småblommigt till svala vår- och sommarklänningar. Dessutom satsade jag på ganska många meter av ett lite lätt silvrigt tyg som kanske får bli en lite mera avancerad festklänning. Jag grunnar vidare på det.Idag har jag ägnat dagen åt att kopiera flera olika klänningsmönster från en tidning jag lånade av Boel. De hade underbara klänningsmönster med inspiration från Grace Kelly och Jackie Kennedy.

När ska jag hinna sy allt?
1-anna
1-anna2

Klänningen jag har på mig är lätt omsydd från Beyond Retro. Den hade enorma långa puffärmar innan. De klippte jag av. Men den är skön och jag längtar efter när jag får springa runt med den i min vårträdgård drickandes flädersaft.


I got some new fabrics recently. Maybe they will be reborn as some lovely summer dresses and the silver fabric may turn into a party dress. I spent the day copying some patterns inspired by Grace Kelly and Jackie Kennedy that I borrowed from my friend Boel.
The dress I have on I got at Beyond Retro but I changed it a bit. It had really puffy long sleeves. I can’t wait to wear it this spring in our garden.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg