Randig klänning på G

Den är inte riktigt klar men nästan min randiga klänning med tyg från IKEA. Det är ett ganska kraftigt bomullstyg. Jag har inte bestämt om jag ska sy på ärmar på eller inte. Den har rosa foder och innefickor. Jag återkommer med mera bilder när den är helt klar, struken och jag har den på mig.
Ta-da!

randigKlanning


A new dress in the making with fabric I bought at IKEA. The lining and inner pockets are pink and I haven’t decided if I’m going to put sleeves on it yet. More pictures on the way once it finished, ironed and I’m wearing it.
Ta-da!

Kommentarer

  1. Jätte söt! Jag gillar särslilt vecken över bysten! Det passar så bra med tyget!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar verkligen modellen! Var har du hittat mönstret? Vill också sy en sån.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg