1+1 = 10

Här är tyget jag köpte för 35 kr metern. Ett bomullstyg med underbart mönster. Jag tror de här två elementen kommer att bli fantastiska ihop. Men jag ska faktiskt hejda mig och sy en tolie först denna gången. Tidsoptimisten i mig vill ha den klar till helgen men det kommer aldrig att gå. Jag ligger hemma med feber och frossa. Inte bästa läget att sy då. Jag får helt enkelt vänta!

monster tyg


I think this combination of fabric and pattern will turn out amazing. I can feel it. I will however stop myself and make a muslin first. The time optimist in me wants it finished by this weekend but as I am sick and have fever I know that’s impossible. I’ll just have to wait.

Kommentarer

 1. Åh, så vackert. Både tyget och voguemönstret.
  Då är vi två om att vara hemma och sjuka. :( Trist, eller hur?

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt tyg! Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fint tyg! Det kommer göra sig alldeles underbart som klänning i det där mönstret!

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart mönster! Hoppas att du kryar på dig fort.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg