Alla dessa dagar som kom och gick…

Vojne, vilken stiltje det varit på bloggen men jag har faktiskt inte riktigt hunnit med. Nu springer jag ikapp lite med allt som hänt den senaste tiden.

Vi träffades i orkestern en kväll för att käka räkor och prata om året som gått.
rakfest4 rakfest3

Vi var hemma hos Krister som spelar piano. Han bor så väldans vackert vid en å.
rakfest10rakfest9rakfest8

Thomas och jag har gått lindy hop-kurs! På vår vän Gunhild Carlings egen swingfestival i Stockamöllan gick vi kurs på dagen och dansade på kvällen. Underbart men lite svårt. Jag hann inte ta så många bilder men här är några.
swing5swing4

Jive Aces från London kidnappade mig i ett nummer eftersom de tyckte jag såg italiensk ut och sjöng låten Marie för mig. Det var oväntat och kul. Jive Aces är för övrigt ett fasansfullt svängigt band! Det är svårt att stå still.
swing2 swing3

Vi hann inte mer än komma hem och snabbt vispa ihop ett radioprogram för att sedan dagen efter åka till Stockholm på programkonferens. Vi spånade fram en massa nya idéer och tog också lite bilder.
Här nedanför är vi i redaktionen! Li Skarin (projektledare), Linda Brännström (reporter och tekniker), Thomas Deutgen (producent och programledare), Karin Norberg (reporter), Thomas Lundin (sidekick) och jag (ljuddesigner/tekniker).kongress1anna

Efter två dagar och en massa idéer åkte Thomas och jag till Marion’s Gastro Diner där vi bowlade och åt middag. Vi bowlade hellre än bra kan jag avslöja. Många klot åkte direkt i rännan. Det tog sig lite mot slutet dock.
bowling3
bowling

När jag kom hem låg den här sötnosen och väntade på mig. Nu lugnar det ner sig lite. Jag ska både klippa gräs, hacka gången, köpa färg till fönster och börja fixa lite. Ack så skönt!sixten1


Please use Google Translator for this one.

Kommentarer

Populära inlägg