Övningsklänningen

Nu har jag sytt en toile för att testa det här klänningsprojektet.
Mönstret var inte så svårt och den verkar passa rätt bra. Möjligen får jag ta in den lite i midjan. Foder och knappar brydde jag mig inte om på övningsklänningen. Jag tror också att vecken ligger fel i kjolen här men det kan jag åtgärda till 2.0-versionen. Knapphålen var en ny fodrad variant som jag aldrig gjort förr men det gick bra ändå. Hurra, nu kan jag börja sy den på riktigt!

toile

Now I’ve made a toile of this dress project and everything seems to fit and I understand the pattern. Some small adjustments and changes and then I’m all ready to go. Hooray.

Kommentarer

  1. Svårt att se på bilden med klänningsmönstret men jag tycker det ser ut som motveck!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg