Åh, Benny…

konsert-gif
Imorgon lördag har det här glada gänget en konsert tillsammans på Stora Scenen 21:00 på Östersjöfestivalen i Karlshamn. Temat för årets konsert är Benny Andersson som ju faktiskt är världsbäst som kompositör. Vi har haft några dagars repetitioner nu och snart är det dags.
Ni som är på plats är så klart välkomna.

Här äcklar jag mina medmusikanter med mina falla-ner-från-stege-sår på armarna. De blir fina accessoarer på konserten. Och eftersom jag dessutom har matchande sår på båda underarmarna kanske folk kommer undra om jag verkligen är så lycklig?
Nåja. Jag kan stilla alla med att garantera att jag inte är det minsta självmordsbenägen. Jag är bara väldigt fumlig.

Tomorrow me and fellow musicians host a concert at Baltic Festivals grand stage at 21:00 hours. The theme is Benny Andersson, the fantastic Swedish composer and former Abba member.
In the picture I show everyone my ugly matching wounds from falling off the ladder some week ago. I’m not suicidal, just clumsy.

Kommentarer

  1. Jag har några frågor: Vad har du gjort med en VÄNSTRA armen? Hasat ner från takets ANDRA sida? Och hur klarar du dig utan mig? Vem tvättar till exempel ditt hår? Man undrar ju som...

    SvaraRadera
  2. Boel: jag snubblade när jag skulle in i boden och gick ett exakt likadant sår på vänsterarmen. Typ som ett brännsår fast inte lika allvarligt som på högra armen. Såren på högran har läkt så pass att jag numera kan tvätta mitt eget hår. Du behöver dock inte frukta, jag behöver dig fortfarande dig i sysammanhang. Min eviga mentor!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg