En dagens: Byggare Bob

Min dagens outfit är fjärran från tuggummituggande östermalmstjejers och av mera praktisk natur. Jag hade klänning på mig eftersom det var så varmt den dagen jag trillade ner från stegen och rev sönder mina armar. Sedan dess har jag gjort smartare val. Boyfriendjeans från H&M är bra för det ryms både spik och andra verktyg i fickorna, och en huvtröja skyddar armarna och har en bra ficka där fram. Jojo. Och kepsen håller flygande hårstrån och solsken borta från ögonen.

bodbygge1
Vi har börjat regla upp där alla fönster ska vara och gjort en fästyta för där panelen ska sitta. Baksidan är redan helt klar. Där har vi sparat in på finesserna eftersom där ska sitta fästen för krattor, spadar och annat trädgårdsrelaterat.

bodbygge2

Jag hittade alla fönster på vinden och har renoverat alla utom det här på bilden som vi bara använder för att få alla mått rätt. De ska sedan spröjsas till lite mera för att blir ännu vackrare.
bodbygge3

De här vackra pardörrarna hittade jag hemma hos mina föräldrar. De kommer från ett rivningshus och jag tippar på att de är från början av 1900-talet. De behöver lite renoveringskärlek innan de ska sitta på boden.
bodbygge4

Jag har tre hjältar som hjälper mig med allt. Pappa och jag spikade t.ex upp all panel på baksidan igår. Ibland åker mamma med hit och hjälper till med både det ena och det andra.
bodbygge6
Och min storebror Rolf som är en riktigt guldklimp och den som varit här allra mest. Noggrann, händig och smart som få. Det hade aldrig gått utan honom för vi bygger ju inte en standardbod direkt.

bodbygge7
Sixten hjälper inte till så värst mycket men är söt ändå. Han ligger mest på verandasoffan och softar.

bodbygge5
_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

These are some pictures of us building the small garden house. My brother, dad and mother help me out a lot. I couldn’t have done it without them.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg