Gala del 1 - mingel

Helgens guldklavengala är över och jag är hemma igen. Men jag tänkte ni skulle få se lite bilder från galan uppdelat i två inlägg. Jag hade så himlans trevligt och en ny soluppgång hann komma innan vi gick och la oss strax innan hotellfrukosten började.

Dagen började med soundcheck och repetitioner. Jag skulle ju jobba lite också. Här övar jag med Thomas Lundin, kvällens sidekick. Sedan följde rep med Erica från Drifters (som körade med mig i en annan låt) och Annelie Rydé.

malung18 malung17

Därefter åkte Boel och jag tillbaks till hotellet för att piffa upp oss på riktigt till kvällen.
18:30 började minglet.

Jag träffade fina Linda igen.
Min 50-talsklänning fick så många komplimanger så jag tror att jag valde helt rätt. Jag kände mig som en liten nonstopkaramell.

malung1

Boel hade sin egensydda blåsa på sig. Här med Thomasarna som skulle leda kvällen.
malung8

Pelle och Susanne. Susanne ville som vanligt vara anonym på bild :)

malung7
Linda med sin Peter

malung22
Lene med sin Mikael

malung21

Boel och jag hade glada Maria Öhrman till bordet.
malung20

Och underbara Calle Moraeus var min bordsherre. Han är ju typ min idol och en mycket trevlig prick.
malung2

De fina Thomasarna. De gjorde ett strålande jobb på scenen dessutom.
malung23
Finaste Thomasen och jag
malung4

Det var minglet det. I nästa inlägg fler bilder från resten av kvällen.
Hej! Nu fortsätter fönsterrenoveringen…
malung5
Rehearsals and mingle before the award show. Lots of photos and more to come…

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg