Ungefär så

bathing,bathing,suits,flight,friends,shallow,swimming-1e143a2478193f38c7391111f5826700_h
Arbetet med boden går framåt, sakta men säkert. Idag har vi räknat och räknat på på hur mycket brädor som behövs för att klä boden och tillbringat vad som kändes som flera timmar på brädgården med att plocka ihop allt. Tanken är att boden ska se ut som en miniversion av vår gamla skola, som en filial ungefär. Stående panel under fönstren och liggande på resten och så snickarglädje precis som på huset. Det blir ingen standard-friggebod inte.

Jag hittade en fin gammal pardörr med glasspegel som pappa sparat från ett gammalt hus han rivit en gång i tiden och den väntar nu på lite kärlek och ny färg.

Eftersom det började regna kunde vi inte fortsätta mer idag. Dessutom blev jag så plötsligt trött när regnet kom och har bestämt att jag ska vila en stund på soffan tillsammans med Sixten.
Ungefär så.

Så var har då bilden med saken att göra?
Faktiskt ingenting! Men fin är den.

_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

Work on the little garden house continues on. We shopped for material today, I found an old beautiful door att my parents house and then it started to rain. I decided that rest was the best way to go so I’m going to chill a while on the kitchen sofa with Sixten the cat.

The picture has nothing to do with anything, but it was beautiful and uplifting.

Kommentarer

Populära inlägg