Faux bangs

Jag har aldrig testat gör faux bangs/falsk pannlugg tidigare och riktig lugg har jag inte haft sedan 3:e klass. Det var faktiskt en olyckshändelse. Jag fick ett plötsligt infall när jag satt och fipplade med luggen och testade. Vet inte om jag skulle känna mig bekväm med det på riktigt men det var ett roligt test.

fauxBangs1 fauxBangs2

Kommentarer

 1. Passar jättebra i det juh! :) Snyggt!
  www.kattitingeling.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Visst klär du i lugg, jättefint!// ethel

  SvaraRadera
 3. Det där var ju jättesnyggt! du passade verkligen i det...men visst känns det lite knasigt, har aldrig vågat mig på det utanför hemmet..men det kanske är en vanesak...

  SvaraRadera
 4. du passar alldeles utmärkt i lugg!
  smart att göra på låtsas, så kan man variera mer.

  SvaraRadera
 5. Snälla snälla, anna, snälla ha den luggen varje dag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg