Har ni sett något så vackert?

SYMASKIN symaskin3
symaskin2

Nu är den min. Jag kan inte glo mig mätt på den.
Vår vän Bo Forsberg som driver Nostalgimuseum i Gävle skickade denna klenod med ner till oss. Han är en en sån underbart vänlig själ.

Det är en Husqvarna trampmaskin, komplett med bruksanvisning, garantibevis och alla tillbehör i originallåda. Den står nu på bästa plats i vårt stora vardagsrum.

Bosse skickade också med 3 obrutna förpackningar med klänningsmönster. Jag blev så himla glad. Ska visa er dessa en annan dag.

Kommentarer

 1. Vilken fantastisk! Det är något speciellt med de riktigt gamla maskinerna. Ska du sy på den?

  SvaraRadera
 2. Jag ska i allafall testa att sy på den. En gäst vi träffade på en fest i lördags sa att hennes skräddande far haft en exakt likadan maskin och aldrig velat byta till en annan.

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅHHH!!!!! vad fin! en sån har jag alltid önskat mig! jäklar vad avis man blev nu. Jättefin verkligen, hoppas den är funkar att sy på också så det blir snyggt. snacka om genuin känsla i så fall....

  / Olivia

  SvaraRadera
 4. Hoppsan, när jag ser alla Dina mönster från förr ångrar jag att jag kastade alla mammas och mina från fornstora dagar. Då hade man hemsömmerska och köpte mönster. Sorry, Du hade gillat dem! Du har dock fått tag på massor och har ju fantasi och kan kolla bilder och göra likadana klänningar, skulle jag tro.
  Hälsar
  Stina S i Asarum

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg