När jag sa ja!

I fredags sa Thomas att jag skulle hålla eftermiddagen fri från och med klockan 14:00. Jag skulle dessutom packa min väska för övernattning. Mer än så fick jag inte reda på. Med navigatorns hjälp fick jag sedan styra bilen mot ett för mig okänt mål.
Destinationen blev Kiviks hotell vid havet på vackra Österlen.

Det var så underbart fint där.

forlovning15

Där fanns ett stort träd som man kunde gå in i som en gigantisk lövsal.

forlovning2forlovning9

Och vårt rum var bland de vackraste jag sett. Och så fanns det frukt, choklad och bubbel!

forlovning8forlovning5forlovning10forlovning7

Vi tog våra glas och champagnen och gick ner till havet. En hund sa hej hallå på vägen.

forlovning4

Det var lite dimma så horisonten flöt ihop med himlen men det var inte kallt. Efter vi öppnat champagnen och druckit lite bubbel fick jag en fråga, som jag svarade ja på utan att tveka en sekund. Sen fick jag en ring på mitt finger och Thomas fick en på sitt. Och även hjärtat bubblade.

forlovning1
Dagen vi hade vårt 3-års jubileum blev den finaste dagen.

forlovning14

_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

Thomas surprised me by taking me to a lovely little hotel and then he proposed to me by the sea on our 3 year anniversary.

Kommentarer

 1. Så vackert både omgivningen och det ni fick uppleva, önskar er all lycka framöver.
  Ethel

  SvaraRadera
 2. Grattis! Gudars vad romantiskt! Och vilka kinder hunden hade :D Underbart hotellrum! perfekt dag!!!!

  SvaraRadera
 3. Åh, va fina ni är och Kiviks Hotell har ju blivit så fint. Min mamma och jag själv har jobbat där när det var ett rehabiliteringshem så jag känner väl igen det för det är sig ganska likt fortfarande.
  Grattis!!!!

  SvaraRadera
 4. Åhhh så fint!! Må lyckan vara hundra år till! :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad roligt!! Grattis!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg