Tillskott i familjen!

Tvillingar!
Nej, inte som ni tror, även om det säkert hade varit trevligt.

Ni kommer kanske ihåg att jag var och kikade på kattungar till min systerdotter. Hon valde en randig liten tjej som ser ut så här. Arbetsnamnet från förra ägarna är Tiger. Fram tills på söndag bor båda katterna hos oss.

katter4katter3 

Man blir ju ganska begeistrad när man träffar kattungar. Det är svårt att motstå. Så nu har vi kattunge på försök. På öppet köp ifall Sixten skulle ta illa upp. Jag hoppas ju han vänjer sig. Han hade en ju en bror en gång (som dog) och de var väldigt tajta.

Nu kanske några av er märker att han (för det är en kille) ser ut som en miniversion av Sixten och ja, det ligger något i det. Men jag valde inte katt efter utseendet, utan efter kemin. Han var så skönt kaxig, orädd och barnslig på samma gång, och han ville leka och kela hela tiden. Som sagt, svårt att motstå.
Arbetsnamnet är Carl-Gustaf eftersom han föddes på nationaldagen. De andra 3 syskonen dagen efter. Vad hans namn blir hos oss, det vet jag inte än.

katter7katter2 

Thomas har suttit ute idag  och kollat på Kommissionen under ett parasoll. Det dröjde inte länge innan båda katterna kom och la sig i hans knä. De sov där många avsnitt.

katter9 

De ville lägga sig vid hans nacke. Säkert skönt för katten men inte för Thomas.
katter1 

Sixten har så här långt varit nyfiken men mycket skeptisk. Men det har ju bara gått 24 timmar.

katter6
Håll nu tummarna att katterna blir kompisar.

Kommentarer

  1. Silaz? Passar med Sixten=)/Emma

    SvaraRadera
  2. åh det går nog bra skall du se! vår katt var helt galen först när vi skaffade en till. men efter några dagar så var de vänner och lekte som tokar istället :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg