Skulle vilja, men orkar inte…

Jo, nog skulle jag vilja ta lite fina bilder på t.ex klänningarna jag sytt eller skriva om något annat kul. Men min energi är helt slut.

Hela dagen har jag och mamma putsat alla våra fönster. Och vi har många och stora som dessutom sitter högt upp på några ställen. Vi hann bara putsa utsidan för vi passade även på att tvätta alla fönsterfoder, snickarglädje och andra vita detaljer som var sjaskiga och gråa. I alla fall så högt upp vi vågade. Det blev fantastiskt bra. Huset ser nästan nymålat ut på håll.

Dessutom har far hjälpt mig att sätta nya bredare fönsterbrädor i köket.
Så himla bra.

När jag kom in i värmen igen så var det som om all ork rann av mig ner i en pöl på golvet. Så jag ber att få återkomma med något roligare vid ett senare tillfälle.

Hej på er.

Kommentarer

Populära inlägg