Spetsklänningen är klar!

Jajamensan. Jag känner mig lite nöjd. Jag är klar med klänningen nu. Dessutom gjorde jag mönstret helt själv denna gången även om jag utgick från bilden 2 blogginlägg sedan. Egna lösningar och inga köpemönster jag inte förstår mig på. Håhåjaja.

Bilderna däremot är ganska dåliga men det får vara så denna gången.

sy8sy5 

Sune har i allra högsta grad medverkat. Han har varit i vägen konstant från mönsterkonstruktion till handsömnad i slutet. Ständiga tassar i symaskinsmaskineriet. Ett under att han inte fick en nål någonstans.

sy7sy10

Nu ska den pressas och strykas ordentligt. I helgen ska jag använda den i en julkonsert.

sy6

Kommentarer

 1. Åh, den blev ju helt makalös. Du ser väldigt glamorös ut. Kul att du har så många tillställningar att sy klänningar till. ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken.. underbar spetsklännings-kreation!
  Åh...
  Du har fler fina klänningar vet jag.. bland annat klänningen från Indiska, som jag så gärna vill få tag i.. Kan du tänka dig att sälja den till mig för nypris eller mer? Hör av dig till min mail isåfall. Länk till klänningen : http://3.bp.blogspot.com/_RzMi38ITd98/SpG0gnPtlTI/AAAAAAAABnA/AiDFyp2d9HI/s1600/annaVardagsrummet.jpg
  Mvh
  N. iamasharmlessasababykitten@hotmail.se

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Klänningen från Indiska är en av mina vardagsfavoriter så den vill jag inte sälja. Men lycka till att hitta den någon annanstans.
  God Jul och allt det där!
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt. Du och klänningen matchar varann!

  SvaraRadera
 5. Oj herregud vad fin! Och att du har gjort den själv får mig att smälla av lite :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg