28 mil senare

Swingorkestern och jag var igår nere i Lund och spelade på jazzklubben Stardust. Här är jag och Isak. Han sjunger duetter med mig samt spelar trummor.

stardust2
Vi fick god mat och hade det väldigt trevligt. Uppifrån och ner, vänster till höger: Bengt-Erik (trumpet), Gregory (trumpet), Bertil (gitarr) och Pär (kontrabas).

stardust3stardust4
Lokalen var fullsatt men trots den lilla ytan som fanns kvar var väldigt många uppe och dansade.

stardust6stardust5
Alla som spelar på Stardust får en medalj. Vi var tre som inte varit där tidigare, till exempel jag och Bertil. Så nu har jag två medaljer. (för nog måste väl Baddaren räknas? Bubbla under vattnet är faktiskt ganska svårt.) Nu är det bara Serafimerorden jag väntar på. Sedan är jag komplett.

stardust1

Kommentarer

  1. Tekniskt sett är Baddaren ett märke, inte en medalj. ;-) Men en udda och intressant medalj!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg