Det blir inte roligare än så här…

Det som hänt de senaste dagarna är att vi haft huset fullt av elektriker. Därför har också elförsörjningen varit växlande till och från. Den ursäkt till elinstallation vi tidigare haft har nu ersatts av genomtänkta och framför allt säkra lösningar. Fler uttag överallt har gjort att alla förgreningsdosor och förlängningssladdar försvunnit. Och istället för livsfarliga och opraktiska proppskåp finns nu fina snabbsäkringsskåp där allt är tydligt uppmärkt samt flera jordfelsbrytare. Ordning och reda.
Det är en underbar känsla faktiskt att det nu är klart. Och tacka rotavdraget för det!

Jag har full förståelse för att detta inte är ett av mina roligaste blogginlägg men uppfylld som jag ändå är av denna förbättring i vårt hem måste jag skriva om det.
För att gör det lite intressantare har jag gjort små glada illustrationer av mig själv och Sixten. Hoppas det hjälper?

el2el1

Kommentarer

  1. Det ser ju jättefint ut! Och nice att slippa förlängningssladdar o grenuttag... Grattis!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg