Prickigt och nysytt

prickiga3
prickiga2prickiga1

Det var några veckor sedan den blev klar men här är den på lite bättre bilder än de från bröllopsmässan. Överdelen är en variation på den röda spetsklänningen. Annorlunda hals bara. Kjolen är som vanligt improviserad. Ett långt rektangulärt tygstycke som veckats med motveck runt midjan. Det funkar varje gång. Sydd i något slags chintzat bomullstyg, ytan är alltså lite-lite blank. Skön och sval och kul.
Jag börjar bli redo för att möta våren i Paris!

Kommentarer

 1. Tjusigt! En sån där klänning som funkar till allt.

  SvaraRadera
 2. Jag vill också kunna sy klänningar!(eller ja, sy överhuvudtaget)Hur lärde du dig sy?

  SvaraRadera
 3. Himla fint, som vanligt. Jag önskar att jag vore lika begåvad med symaskinen.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag undrar bara vart du får tag på ditt tyg. Det blir så himla dyrt när man behöver typ 4 meter till varje klänning!!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vilken jäklans inspirerande blogg du har! Bra jobbat. Jag syr också mycket, kolla gärna in min blogg. Jag jobbar (sömnad och marknadsföring) även på Tygverket på Södermalm i Stockholm, en butik med galet mkt tyg.

  SvaraRadera
 6. Grymt snygg klänning! Jag gillar verkligen det prickiga tyget. Tack för din kommentar på bloggen. Det är ju du som fått mig att köpa en egen Lady :)

  SvaraRadera
 7. Snygg! Prickigt är ju alltid rätt tycker jag :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg