Ostron, vintagemässa och Nalen

Det är vad min helg bestått av. Det var ju med anledning av min spelning på Nalen jag åkte upp till Stockholm men jag hade tur för just denna helg var det vintagemässa också. High five på den!

sthlm4

Vintagemässan motsvarade alla mina förväntningar. Många utställare som plockat ut bra grejer. Jag är för otålig för att rafsa igenom tusen klänningar för att hitta en som är fin. Jag fick tre klänningar med mig därifrån.

sthlm6
Thomas som inte gillar att handla vintage men som snällt hänger med ändå drömde sig bort i en fönsterkarm och vaktade min påsar.

sthlm5

Fredagskvällen åt vi på Oyster bar på Storgatan. Jag som aldrig ätit varken ostron, krabba eller hummer (i sin ursprungliga form) blev positivt överraskad. Bäst var hummer och ostron. Krabba var lite läbbigt för det kändes som man åt hjärna när man krafsade runt i skallen på den. Om jag hade kunnat sluta tänka på det hade det säkert varit mycket godare.

sthlm1sthlm3
Men huvudsyftet för resan var ju vår spelning på Nalen. Detta underbara ställe.
Jag som inte är bortskämd med loger ser fram emot logen på Nalen varje gång. Den har både soffa, glödlampor i rad samt tvättställ på ena sidan av bänkskivan samt egen toalett. Ja, och en TV faktiskt. Jag brukar vanligtvis byta om på handikapptoaletterna som ju ändå är lite rymligare.

sthlm8
Och Nalen alltså, det är ju ett ljuvligt ställe. Så vackert och utsirat och med så mycket nostalgi. Och så trevligt med alla som dansade.

sthlm24sthlm23sthlm9sthlm10

Jag hade prickig klänning denna gången, egensydd så klart. Jag hade flera ombyten med mig men trivdes så bra i mina prickar att jag behöll dem hela kvällen.

sthlm18sthlm20sthlm25
Thomas var så klart där.

sthlm22

Bertil, som spelar gitarr och Thomas hade trevligt sällskap av varandra.
sthlm13sthlm14
Mina orkesterpojkar skötte sig exemplariskt.

sthlm16sthlm19sthlm26sthlm21
Och nu längtar jag bara till nästa gång vi ska dit.

Kommentarer

Populära inlägg