Den första bilden

Den första med min helt nya kamera!
Vi håller på att lära känna varandra. Lite ovant med knappar på nya ställen. Jag har gjort slut med min Canon EOS 450D för Nikon D7000’s skull så jag hoppas att det är satsning som varar. Att vi ska komma bra överens. Bli riktigt goda vänner som känner varandra utan och innan. Dessutom kan man ju filma fint med den. Det kan bli kul.
Min vän FotoMicke har varmt rekommenderat den. Han ska få lära mig alla supertricks när vi träffas härnäst.

nikon1

De som är intresserad av en Canon EOS 450D med standard- och extraobjektiv samt fjärrkontroll kan väl höra av sig i kommentarsfältet. Inget fel på den egentligen. Jag var bara sugen på en mer avancerad kamera och en ny modell.

Klänningen köpte jag i en vintageaffär i Paris.
På tal om ingenting.

Kommentarer

  1. Jag är lite nyfiken på kameran. Har länge suktat just efter en Canon Eos 450D!
    Vad är det för pris på den? :)

    SvaraRadera
  2. 4000:- för kamera med standardobjektivet som kom med den (18-55 mm) samt ett ljusstarkt extraobjektiv (EF 50 mm f/1.8 II), manualer, skivor, originalkartonger och trådlös fjärrkontroll samt annat som fanns med när den köptes. Och så kan jag slänga in ett minneskort på 2 GB också.
    Maila mig på mermusik@gmail.com om du vill se bilder eller få mera info.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg