Hårinspiration

Håret tänker jag själv sätta upp den dagen jag gifter mig. Vi gifter oss sent så det finns tid. Dessutom ska min fina tärnor få matchande 50-talshår. Det kan kosta tusentals kronor att få det fixat av ett proffs och de pengarna lägger jag hellre på annat. Och jag vet ju att jag kan, bara jag har tid på mig.

I en mapp har jag samlat inspirationsbilder på hur håret skulle kunna se ut. Jag har sparat ut håret så det ska finnas lite att jobba med. Men en färgning hos frisören tänker jag kosta på mig. Någon måtta får det vara på sparivern.

ecc5ee08c283c304_vintage_wedding_hairstyles1hair_730881651275982173_resizednestledown-wedding-01frisyr-wowvintage-glam-hair-hairdo-updo-fingerwave-30s1
maria-style-wedding-veilsgtRussian-veiling-and-lace-mini-bridal-hat-Hazel

Kommentarer

Populära inlägg