Idag

idag

Idag klämmer jag in en fotografering för tidningen Amelia i mitt uppbokade schema. Jag ska vara med i egenskap av sömmerska och klänningsskapare. Jag, en enkel hemmasömmerska från en liten stad i Blekinge! Det är ju väldigt kul, såklart. Vi får väl se vad det kan tänkas bli för bilder. Reportaget är planerat till hösten.

Dagens hår: En lockig tofs på sidan
Dagens mage: Lite lätt brännande
Dagens humör: Glatt
Dagens hunger: En stor glass, turkisk peppar, mjölkchoklad och lite muffinsar hade inte varit fel
Dagens deadline: 12 dagar kvar till dopparedagen (www.karlekettorochnollor.se)
Dagens måste: Kaffe
Dagens ordspråk: Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken

Puss och kram

Kommentarer

 1. Hej du duktiga sömmerska! Jag har ett önskemål om ett ämne att blogga om...
  Har du några bra tips på hur man bäst syr kragar? Alltså... om man vill sy sig en klänning i lite 40-talsstil - typ en "arbetsklänning" i enkelt bomulls- / viskosetyg, kanske med knappar rakt fram - du vet som en städrock. Tänker mig ett skärp på det - och en krage. Hmm... tänkte nog mest att jag gärna skulle läsa om det på din blogg. Om du känner för att skriva om det. Jg har försökt mig på att sy kragar ibland men jag har aldrig riktigt fått till det.
  /Flitig läsare

  SvaraRadera
 2. så spännande! hoppas det gick prima.

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt väldigt lite erfarenhet av kragar. Särskilt den sorten du nämner. Har bara gjort det en gång och det blev sådär. Så jag skulle själv behöva ett sånt inlägg. Men jag tror att om man söker på nätet så hittar man hur man ska göra :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg