Årets första loppis…

… var också denna sommarens första riktigt varma dag. Jag skippade de stora möblerna och inriktade mig på annat. Jag samlade i den textila delen av loppisen ihop en mängd virkade små och stora dukar  (jag har en tanke om att jag någon gång ska sy ihop en massa små virkade dukar till en enda stor duk…). Jag hittade också spetsgardiner. Jag lämnade fram 100 kronor och fick 50 kronor tillbaka. 50 kronor för hela högen alltså. Jag behövde inte ens pruta. Jag hittade dessutom en enorm spole tjockt garn som ska användas till alla vimplar som ska göras till bröllopet. Den kommer ju i princip aldrig att ta slut. 20 kronor var den verkligen värd.
loppis2

Jag hittade en svart tavla i barnmodell som jag tänkte kunde vara i boden när den blir klar. Det är roligt att samla på sig skolrelaterat material när man bor i en gammal skola. Just nu hänger den dock i köket.
loppis1
Dessutom hittade jag fyra likadana vita krukor för 5 kronor styck, också tänkta till boden. Det kändes överkomligt.

En tjej kom fram till mig och sa hej och att hon var en läsare av bloggen. Det var kul. Hej tillbaka om du läser det här!

Kommentarer

  1. Det var en himla bra loppis! Hittade också en massa fynd. Idrottsföreningars loppis är de bästa. Pruta med 17-åriga killar om den där skålen är värd 5 kr eller 3... ( när man vet att man hade fått betala 50 i storstan).
    Kram Mette
    Tjejen från loppisen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg