Det där med symmetri

Stoppa pressarna!
Jag är inte symmetrisk.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
Jag gjorde ett experiment med mitt ansikte och upptäckte mitt onda och goda jag.

Det här är jag, så som jag ser ut. Sån är jag skapt. Skev men charmig.

symmetri1

Så här skulle jag se ut om mitt ansikte var symmetriskt med högersidan av mitt ansikte. Väldigt näpen på något sätt. Rent av gullig. Skulle säkert inte göra en fluga förnär. En fröken duktig som tar med polerade äpplen till fröken och som hjälper gamla tanter över gatan.

symmetri3
Och om mitt ansikte var symmetriskt med vänstersidan skulle jag se ut såhär.
Det är den mörkare och ondare sidan. Den sidan som rånar damer på halskarameller och som ljuger om källsorteringen. Den som låter hundbajset ligga kvar på marken och som i smyg ställer fram klockan på pojkvännens alarm. Eeeevil.

symmetri2
Som tur är, är jag inte någon av dessa sidor helt och fullt utan något där emellan.
Ett ganska kul experiment. Gör det ni också och länka så jag får se.
Jag utmanar er :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg