P4-konferens på havet

I början på veckan tog jag flyget till Stockholm bara för att hoppa på en båt till Finland. Låter det konstigt? Det är det inte för vi skulle nämligen ha en P4 Dans-konferens (det rimmar!) och spåna fram nya idéer till kommande året och utvärdera föregående.

boat1

Vi hade bokat sviten för där fick vi alla plats att konferera och Thomas och jag kunde dessutom sova där.

boat13boat14

Längst fram i fören fanns den.

boat12

Jag konstaterade glatt att jag gärna åker Finlandsbåt om jag får bo i en sådan hytt. Sen svidade jag om till min mest färska klänning. Den funkar också som bordsduk om man behöver en sådan.

boat11

Sedan hade vi mest trevligt resten av kvällen.

boat6

På morgonen kom det in en vagn med enorm frukost till Thomas och mig som vi kunde äta medan vi kollade på havet där i fören.

boat5

Jag hann surfa en stund innan allvaret började.

boat4

Efter det satt vi djupt försjunkna i tankar kring hur vi kan utveckla radioprogrammet. Vad som gjorts sedan förra konferensen och vad vi kan göra framöver. Thomas är ju programledare och jag ljuddesigner.

boat9

Lisen är reporter.

boat10

Git är recensent för ny musik.

boat7

Li är VD för produktionsbolaget Massa Media.

boat8

Och här är vi alla samlade, även Thomas Lundin som är sidekick i programmet. Det var en trevlig och produktiv resa!

p4dansbilden

Kommentarer

Populära inlägg