Tusen lager tyll

Ja nästan. Jag har tappat räkningen. Det tar liksom aldrig slut.

brud1

Åtskilliga kvällar har jag lagt på att sy en underkjol i brudtyll (den tunnare tyllen, därav meterantalet) som fint ska kunna svaja med i brudvalsen. Men hur resten ska se ut, det vet jag fortfarande inte (gulp). Jag tänkte att jag måste börja någonstans och att det någonstans på vägen ger sig. Det brukar göra det.
brud3
Jag låter min intuition leda mig. Jag tror de runt omkring mig är mer oroade än vad jag är.
Typ.

brud4
Idag var jag förresten och köpte tyg till brudtärnorna.  Rutiga pastelldrömmar i 50-talsstil ska det bli. Yngsta tärnan Siri som är Thomas guddotter har paxat rosa. Hon är 4 år gammal och söt som socker.

brud2

Kommentarer

 1. Vilka underbara kläder du skapar. Och så välsydda! Tyllen ser härlig ut, men kan tänka att det inte är så lätt att hålla styr på det hela! Ska bli spännande att se din brudklänning!Din blogg är så trevlig att läsa, hittade den via sysidan.
  Undrar också var du hittat de smårutiga tygerna? Väntar med spänning att få se de färdigsydda kreationerna. Finns det sådant tyg att få tag på i Blekinge?

  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Hej Kerstin,
  De smårutiga tygerna hittade jag på Gittes tygkälla i Rinkaby, utanför Kristianstad. De har ju hur mycket tyg som helst där. Tyllen däremot är mycket billigare på Stoff och stil i Malmö. Från Stoff och stil kan man ju också beställa från nätet.
  Kul att du hälsar på i bloggen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för snabbt svar! Ska förmodligen bort åt det hållet i em. Det var ett tag sedan jag var på Gittes, det är så mycket att smälta när man kommer dit, och dessutom en "livsfarlig" affär att gå in i... Ang de smårutiga tygerna tänkte jag sy till mina yngsta barnbarn, 4 och 7 år gamla,mina små prinsessor.

  Kram o Tack

  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Brudtärnor i bardot!!! Jag är kär! ;-) Lova att vi får se dem på bild. Kramar från Göteborg för en inspirerande blogg.

  SvaraRadera
 5. Det kommer alldeles säkert lösa sig under vägen. När är bröllopet? Vårt är på lördag (!) och det är en herrejäklars massa saker att fixa. Jag har dock inte panik med klänningen för den har mamma sytt.

  SvaraRadera
 6. Jag håller också på som bäst med min brudklänning, och gifter mig redan 12 juli, så det börjar bli tajt med tid. Men jag är inte heller orolig. Än. :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg