En spridd rapport

DSC_1680DSC_1681DSC_1683DSC_1685

Som ni ser är det numera insidan av boden som får lite uppmärksamhet. Panel och gipsplattor är på plats och nu de senaste dagarna har även tapet kommit upp. Om bara några veckor ska gästerna bo i den för första gången.

Vi har haft besök från Norrbotten också. Thomas kamrat Tore var nere och jag bjöd på söndagsmiddag, lax och nypotatis.

DSC_1720

Thomas fick öva att bära smått när jag släppte av honom och Tore på dans. De skulle göra reportage där. Erica med babyn Jamie. Observera kräkhandduken.
DSC_1694
Orkestern och jag har varit en sväng i Kalmar och spelat.

DSC_1620DSC_1639
För övrigt är det mest vid symaskinen jag håller till.
Vi hörs snart igen.

Kommentarer

  1. Boden blir så fin! Och jag tycker fortfarande att det är sjukt lustigt när sörlänningar säger nypotatis eftersom vi säger färskpotatis i norrland. Eller färskpärern som vi säger i mellersta norrland :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg