En styck paljettdröm

paljettdröm
Jag fick ett hejdundrans ryck igår kväll och slängde ihop början till en paljettklänning. Alltså själva stommen med korsetterat liv. Idag fick den sin paljettklädsel. Jag ska på gala i helgen och ville ha något nytt och lite glammigt men ändå retro. Nu ligger det paljettrester i hela syrummet och jag är ganska nöjd. Det gick snabbt att sy den och den sitter som en smäck. Det är inte lika mycket prestationsångest i denna klänning som i min brudklänning. Men den är på gång nu. Sakta men säkert.
Och för er som undrar hur jag hinner kan jag upplysa om att jag går upp ganska tidigt och lägger mig ganska sent. Ljuset gör mig pigg. Och sen kollar jag typ aldrig på TV och just nu tillbringar jag väldigt lite tid vid datorn. Det ena projektet avlöser det andra och än så länge går det bra. Då har man ju mera tid.
Puss och kram

Kommentarer

  1. Du kommer att vara super fin på galan, tänk vad fint det blir när du får ett il och slänger i hop något. Ha en härlig gala-kväll.

    SvaraRadera
  2. Jag får inte gå på guldklaven i år!!! BUHUHU! Kristrarna ska spela i simrishamn istället...

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar klänning, hoppas du får det bra på galan!!/Nina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg