Flitiga myror

sysy3sysy1sysy2
Det har varit en helt fantastisk dag och jag är så himla glad och tacksam.
Det började med lite sömnad på morgonen. Sedan packade jag min lattjo-lajban-väska full med olika små instrument och åkte in till stan för att köra musikkryss tillsammans med mina kamrater Jonas och Jens.

50sDress150sDress2
Klänning vintage från 50-talet köpt på Vintagemässan i Stockholm.

När jag kom hem från musikkrysset bytte jag om till fixarkläderna. Mamma, pappa och min bror kom för att hjälpa mig sätta gipsplattor. Mamma hade köpt en massa växter på rea som hon planterade både här och där medan vi höll på med gipset i boden.
Efter en stund så dök även min syster med man och sonen Emil upp på spontanbesök. Det dröjde inte länge förrän jag fick hjälp av dem också utan att ens be om det. De ser bara vad som behöver göras och gör det. Det är helt fantastiskt.
Syster spacklade skarvar allt eftersom gipsskivorna kom upp, hennes man Rolf gick loss på gräsklipparen, Emil hjälpte mig skrapa bort lös färg på några luckor och Thomas klippte också gräs och lagade fin kvällsmat och god fika. Det rådde en sprudlande aktivitet och vi uträttade underverk tillsammans. Vi var som flitiga myror.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg