My precious!

Jag har en ny vän.
Det är en Bernina 1008. En mekanisk klassiker.

symaskinen
Jag älskar verkligen digital teknik men när det gäller symaskiner vill jag ha en helt analog maskin. Inga ettor och nollor utan stål på insidan och plast på utsidan. Den har inte så många sömmar men jag vet ju av erfarenhet att jag mest använder raksöm och sicksack. Sömmarnas kvalitet däremot är fantastisk och den syr i högt tempo om man så önskar det.
Jag köpte den billigare eftersom det varit en demomaskin.
Undrar vad jag ska sy först?

Kommentarer

 1. Åh, jag har en precis likadan. Och jag kan lungt säga att det är den bästa hushållsmaskinen jag någonsin har sytt på. Bra köp!! :) Jag använder min varje dag, hela dagarna och den har inte klagat på 8 år.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken fin!!! Nä, raksöm och sickack är ju nästan allt som behövs...min gamla husqvarna hostar till lite ibland och känns inte riktigt lika "pigg" som förut, kanske en Bernina vore något när "gamla bettan" gått hädan...

  / Olivia

  SvaraRadera
 3. Nä, just det ja...har ju köpt till massvis med pressarfötter till min maskin..det blir till att fortsätta vara Husqvarna-nyttjare.... Värre saker finns det ju.. ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg