Ny favoritfrisyr

Jag har en ny favoritfrisyr som tar ungefär 5 minuter att få till. Den är inte så avancerad som den ser ut och jag använder blott en hårnål och en textilsnodd. Den är sådär perfekt slarvigt romantisk och snygg.

har1har2

Hur jag gjorde?
Kolla här:

Dessutom kan man som tjejen i klippet använda den för att få fina lockar. Så uppsatt på dagen och lockigt på kvällen. Jag valde att inte vira luggen runt snodden utan gjorde en pincurl av den istället. Så den går att variera utan att det blir komplicerat. Och mitt gummiband var av textil och inte gummi.
Prova!

Kommentarer

 1. Tjusigt! Jag brukar göra liknande fast med en massa hårnålar i stället. Jag ska definitivt prova det där med ett hårband när jag blivit långhårig igen!

  SvaraRadera
 2. Åhhh så fint!
  Jag tittar in till dig då & då efter tips från Silvio ;)
  Ha en mysig lördagkväll/Ulrika

  SvaraRadera
 3. Jätteläckert! Tänkte prova själv, men det funkar inte så bra när man har vanlig pannlugg. Då syns ju resårbandet... :(

  SvaraRadera
 4. Boel: skaffa ett resårband som liknar din egen hårfärg och göm bandet under luggen. Då tror jag det går.

  SvaraRadera
 5. Boel: Rosett på bandet?

  SvaraRadera
 6. Jo, bra ide! Det ska jag också testa :)

  SvaraRadera
 7. Oh, DET ska jag prova. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 8. Jepp, det ska jag absolut testa. Spännande att se om det fungerar! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 9. Thank you for the tip! This looks very do-able and the result is very elegant.

  Kaat

  ps. I am sorry I cannot read everything on your blog now that the pages cannot be translated anymore, but I do still come back to look at the pretty pictures!

  SvaraRadera
 10. Vilket bra tips! Ska jag genast prova. Har följt din blogg i det dolda ett tag nu. Gillar den!! Kul att bli så inspirerad :)

  SvaraRadera
 11. Snyggt! Det måste jag prova! Måste ta en sväng förbi Glitter uppenbarligen. Har precis hittat din blogg via sysidan och är redan inspirerad. :)

  SvaraRadera
 12. Bästa frisyren någonsin! Dock är mitt hår lite för blankt för att stanna i snygg snodd så det blir lite mer pösigt rufsigt à la 20-tal/edvardiansk stil. Så snyggt! Och sjukt fina lockar efteråt :)

  SvaraRadera
 13. Emma. Jag har också blankt hår som gärna smiter iväg. Jag har upptäckt Schwartzkopfs Dust it som är ett pulver man kan strössla på. Det gör att håret blir strävt. Det funkar jättebra. Och det finns andra märken också med liknande funktion. Perfekt när man vill sätta upp hala hår. Testa det.

  SvaraRadera
 14. Så himla bra frisyr! Ett annat tips om man vill gömma bandet är att helt enkelt knyta en scarf över. Ser så himla käckt ut!

  SvaraRadera
 15. Vilket underbart tips! Mitt hår är super glatt så tvivlar på att snodden stannar där den ska, men lite "dust" eller hederlig spray kanske funkar =)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg