Musik med längtan

Thomas, min musikkamrat Jens och jag medverkade i helgen i ett program i Fredrikskyrkan i Karlskrona som kallades Musik med längtan. Helene som vigde oss för två månader sedan var präst och den som engagerat oss. 

konsert5 
konsert4konsert10
Jens och jag var musikanter på sång, piano och gitarr och Helene och Thomas reflekterade mellan låtarna, båda utifrån sina olika perspektiv. En stor publik lyssnade och det blev ett stämningsfullt arrangemang och möte.
konsert2
konsert7 
konsert3

Helene är en fantastiskt klok människa, och rolig dessutom. En entertainer. Hon har glimten i ögat.

konsert8konsert1konsert9

Jag älskar akustiken i gamla kyrkor. Allt man gör blir vackrare av den. Till och med en harkling blir fin. Och att sjunga blir magiskt.

Kommentarer

 1. Hej! Vilken fin blogg du har - jag e glad att jag hittat hit :-)
  Prästen Helene kände jag igen direkt, för visst är det så att hon var med i ett avsnitt av "Halv åtta hos mig"?. Jag minns henne tydligt och hon var den där lite hårdrockar prästen med en härlig humor!
  Hälsar
  Christina

  SvaraRadera
 2. Jo, Helene har varit med i Halv 8 hos mig. Hon är kul!

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Gudstjänsten var stämningsfull med så mycket härlig skön musik och fint budskap "längtan".
  Kul att du visar bilderna här:)
  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg