7-dagar-i-sträck-13 timmar-om-dagen-veckan

Nu är min mastodont 7-dagar-i-streck-13 timmar-om-dagen-vecka över. I veckan är jag faktiskt ledig! Eventhelgen gick bra och projektet har genererat lite buzz i Sverige. Nu återstår uppföljning och rapportskrivning resten av året. Men det blir lite lugnare nu.
Jag plockade fram alla julsaker igår. De står på bordet i vardagsrummet och väntar på att placeras ut.

hej

Ikväll har jag en konsert i en stor kyrka i Karlskrona där jag är den enda solisten tillsammans med fem körer och en orkester. Kyrkan har en ljuvlig akustik. Det blir roligt och pampigt. Två föreställningar efter varandra och fullsatt.

Förresten har jag numera Instagr.am och där kan ni också följa mig. Anna Neah eller annaneah är hur ni hittar mig.

bild

Kommentarer

Populära inlägg