Vadan detta?!

sune1

Jo, en nöjd katt i en dragspelslåda bäddad med mjuk filt. Sune är helt överlycklig över sitt nya krypin.

sune2

Dessutom med bra och skyddande utsikt över vardagsrummet och Sixten som just nu har lite mobbarfasoner för sig.
sune3

Lägger man sedan en mus i lådan också, då är lyckan total.
En liten film!


Kommentarer

 1. Allra sötaste Sune! Åh vad du e fin, jag kan inte släppa taget om dig o Sixten (kattgalen som jag är o som du nog redan listat ut förstås)o de underbara bilderna som din Matte lägger ut. Filmsnutten på dig i vackraste lådan har jag nu sett om o om o..., = jag kommer icke hemifrån, för sen jag bläddrar bakåt o himmel så fina o goa ni är, du o Sixten! Ska fikat med gamla modern men hon rymmer ju inte precis... fniss.
  Massa KattKramar från Bascha. Om Matte nån gång blir utan Sune o Sixtenvakt så bara ring... Kram

  SvaraRadera
 2. precis en sån dragspelslåda har även jag!
  efter min farfar.
  jag gillar att se syskon till gamla saker jag äger, löjligt mkt gillar jag det, så där så att jag ropar "kolla kolla vi har samma! kul va?!" till min man och han är snäll och försöker matcha min entusiasm med ett "mmmm" så gott han kan.

  söt katt iaf.

  SvaraRadera
 3. Haha. Ja, när det är gamla saker kan jag känna igen entusiasmen när man ser andra som har samma.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg