En röd seger

Ja, ganska direkt efter den blå kjolen sydde jag en röd victorykjol också. Det gick ju väldigt snabbt när jag redan visste hur allt skulle vara. Denna gång kantades fickorna med vita passpoalband.
Jag ska nog ta in midjan lite till. Enkelt fixat där bak genom att flytta dragkedjan. Och så måste man nog ha någon slags underkjol för manchester hakar gärna upp sig i strumpbyxorna. Annars är det bara att åka!

Direkt efter kjolen började jag på en klänning. Det är ketchupeffekten. Jag hade ett uppdämt behov av att sy. Ni som följer mig på Instagram har redan sett en liten bild på den där. AnnaNeah är mitt användarnamn.

Nu åker jag hem till föräldragården för att söndagsmysa lite med familjen. Kanske spela lite alfapet? Jag tar väl med det så får vi se!

Kommentarer

 1. Hur chic får man bli egentligen?! :) Ursnyggt! Perfekt med den tröjan till också. Du är verkligen flitig. Själv hade jag tänkt göra idag ungefär vad du gjorde igår, d.v.s. plocka bort julen, städa och börja på ett syprojekt. Hm..har inte gått så bra hittills. Skulle ta en kopp kaffe innan jag satte igång och fastnade framför både TV:n och datorn. Nu ska jag bekämpa latmasken och sätta igång. Ha en fin dag! /Lina
  minetteandminou.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. I lovee this! All the red just looks too adorable.

  xo,
  Em

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Emma. And what a lovely blog you have. I immediately became a follower!

   Radera
 3. De blev ju tokigt snygga båda dina victorykjolar!

  SvaraRadera
 4. Hur hittar man mönstret till denna kjol??

  SvaraRadera
 5. Carro: Klicka på länken i inlägget. Då kommer du till victory patterns där mönstret finns. Kjolen heter Madeleine.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg