Rött är flött

Värsta nödrimmet, jag vet.
När jag sjunger med swingorkestern har jag nästan alltid rött på mig. Därför har jag samlat på mig en hel del röda färger i garderoben. Det är en fin och glad färg. Den senaste tiden har faktiskt försökt att medvetet undvika svarta kläder. Det är så grått och svart ändå på vintern. Det är ju faktiskt då man behöver färgerna allra mest.

ertygyuiytujinstagram

Allt på bilderna är sytt av mig utom den randiga tröjan, baskern och skorna. Skor kan jag inte sy. Än. Jag köpte dem på Scorett förra året. Och även ett par i blått, eftersom jag inte kunde välja.
Ja, på tal om ingenting.

Translation: I have a lot of red things in my wardrobe. One reason could be that it’s the color I use most of all when singing with the swing orchestra. And lately I have been avoiding black. In the winter time you need color most of all.

Kommentarer

 1. Hmmm... När jag tänker färg så blir det rött. Men det är fint!

  SvaraRadera
 2. Jag satt och räknade... allt är sytt av mig utom... 1...2... Jag hittade en klänning och ett par hängslen som måste vara gjorda av dig... alltså hela två saker på de fyra bilderna... WOW!

  (Nu var jag lite ironisk, jag gillar din blogg och dina klänningar, men just idag råkade jag haka upp mig på en formulering.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid trevligt med folk som märker ord. Verkligen. Nu var jag ironisk men just idag råkade jag haka upp mig på formuleringen :)

   Radera
 3. Ja färg är härligt! Har tills i år sytt nya klänningar och toppar i glada färger! man bli glad av färger, precis som du beskriver!
  Mvh Miriam

  SvaraRadera
 4. Sidan du nemner det, så må eg berre vise deg ein måte å "sy sko" på!

  http://dagdraum.blogspot.com/2011/06/blue-shoes-fra-gammalt-til-nytt.html

  Uansett, ha ein fin kveld vidare. Du er ein av mine inspirasjonsfavorittar :)

  SvaraRadera
 5. Jag håller helt klart med om att vi väl kunde undvika svart och grått på vintern! Världen blir ju bara dystrare...Mer färg! Skorna är helt underbara och klänningen du sytt blev jättefin. :)

  SvaraRadera
 6. Så fint!
  Jag vill ha de där skorna!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg