Vad är det för dag idag?

Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag.
Hurra. Hurra. Hurra!
Hurra. Hurra. Hurra!

Sen kanske det inte är fullt lika kul att bli äldre som det var förr. Särskilt när man inte känner sig som sin siffra. Men det är alltid roligt att ha kalas och det hade vi ju redan i söndags. Ett gemensamt för både Thomas och mig.

Jag lät mig väl smaka av alla kakorna vi bakat. Macaronerna var godast. Receptet hittade jag förresten här.

kalas3

Det är tur vi har ett stort vardagsrum så att alla får plats. På inflyttningsfesten hade vi 50 gäster plus ett storband som spelade där.

kalas6

Syskonbarnen. De här tjejerna kommer ni att få se mer av på bloggen de närmaste dagarna.

kalas5

Tom är det senaste syskonbarnet i skaran, här tillsammans med mamma Ingela. Han kallar mig för Anna Päronpuff.

kalas1

Spjuverpojk.

kalas2

Vi fick många fina och bra saker. Bland annat hade min bror och far snickrat en fin grind åt oss som vi ska ha nere på ängen så man kan köra in där också. Och så fick vi hallonbuske, vinbärsbuske och massa annat fint till trädgården.
Min stora härliga familj är bästa presenten.

Seså. Passa på att gratulera mig. Kanske med ett rim?

Translation: Today is my birthday. But we already celebrated it this sunday, Thomas and I together. He had his birthday march 29:th. I have a big and lovely family. I am so lucky to fit them into a big and lovely house.

Kommentarer

 1. Grattis på din dag! :):)

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Är så dålig på rim..:)
  Så det blir ett hurra och
  grattis! :)

  SvaraRadera
 3. Hipp, hipp hurra
  för det som sker ida
  Ett jättegrattis till dej idag Anna!!
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 4. Grattis på din födelsedag!!!! Hurra!!!
  Hälsningar Kat

  SvaraRadera
 5. Grattis på din dag, du fyller år på samma dag som jag.
  Må solen på dig skina och presenterna aldrig sina.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Gratis på dig!
  Från okända mig.
  Av en slump jag hit hittade.
  Blev glad när jag titade
  på allt fint i bloggen din.
  Välkommen att besöka min!
  Emma

  SvaraRadera
 7. Hej igen!
  Vill bara säga att jag är jätteglad att ha hittat din blogg. Den är så fin och inspirerande. Har botaniserat runt och tittat på dina klänningar och dina tips om håruppsättningar. Ska genast ge mig på att testa olika uppsättningar. Sy kan jag däremot inte så jag beställer mina av en tjej som syr fantastiska kläder. Har länkat till din blogg via min :)
  Ha en härlig dag!
  Emma

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg