Veckan genom Instagram

Instagram både underlättar och stjälper. Det är så himla smidigt eftersom man har mobilen med sig jämt. Men å andra sidan kanske man inte jobbar så mycket med sin riktiga kamera och tar “riktiga” bilder. Men eftersom tid är en faktor för mig är det Instagram ni får hålla till godo med just nu. Jag heter förresten Anna Neah där.

Det här är min vecka.
Jobb och alldeles för mycket kaffe.
q2q3

Men sen kom helgen. Och katterna fick ha mig lite längre som granne i sängen. Och vi fångar ungefär 5 möss om dagen i fällan. Sen släpper jag ut dem igen…

q5q9

Vi har åkt på loppisställe och till plantskolan.

q4q6

Resultatet blev två underbara hopfällbara stolar med många år på nacken och tio tujabuskar.

q7q8

Min familj har varit här och hjälpt mig nere på ängen. Vi har förberett för grinden som ska upp och jämnat marken, planterat björkar och ett fint kastanjeträd. Det fina med kastanjeträdet är att det kommer från ett kastanjefrö som min systerson Emil en gång planterat själv. Det roligaste (och mest skrämmande samtidigt) var när jag och brorsan hissades upp i grävskopan för att justera våra stuprännor. Vårt hus är ju så himla högt.

q13

Pappa var fenomenalt exakt när han knuffade lite lätt med skopan på en stuprännehållare. Det var ändå lite av en rysare med en sån stor och mäktig skopa så nära huset. Bakom mig på andra bilden ser ni den fina grinden de byggt.

q15q14b

Nu väntar en ny vecka med mycket roligt arbete. Tiden går så himla fort fram.

q10

Kommentarer

 1. Mycket pyssel med ett hus men oj oj oj, så fint ni har! Förutom mössen då... Men ni får väl ta det onda med det goda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, här är marken grön och löven slår snart ut. Ni stackare där uppe skottar väl fortfarande. Huvvaligen.

   Radera
 2. Du har verkligen varit i farten :)
  Gillar att du har snälla råttfällor och släpper ut mössen.
  Själv är jag precis hemkommen från Berlin. Håller på att skriva en reseguide på bloggen så är du nyfiken på staden får du gärna kika in.

  SvaraRadera
 3. Åh längtan efter när jag och min kille köper hus blir enorm när jag ser det här. Vill köpa möbler och massa prylar på loppisar istället för att bara titta på allt fint som finns. Visst älskar jag att bo i sthlm men ibland skriker landet efter mig jäkligt mycket.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg