London

Nu är det nästan två veckor sedan vi var i London. Här kommer lite bilder därifrån.
Jag slutar aldrig fascineras över hur vackert det är ovan molnen.

IMG_2207

Det var först i luften vi faktiskt pratade lite om vad vi skulle hitta på och kollade lite i guideboken. Det är skönt att ta saker lite som de kommer på resa, tycker jag.

IMG_2206IMG_2208

Vi bodde i Bayswater, ett lummigt och lugnt område ganska nära Notting Hill.

IMG_2211IMG_2212

När vi lämnat av allt på hotellet var mat första prioritet. Jag är ganska fantasilös. Jag tar nästan alltid någon slags pastarätt. Och öl hör ju på något sätt London till. Jag åt många goda pastarätter men denna första, när jag var som hungrigast var godast.

IMG_2213IMG_2215IMG_2216IMG_2214

Det blev en hel del vandrande. Och en del affärer. Jag hittade en vintageaffär i Whitleys köpcenter som hade de mest ljuvliga men dyra klänningar. Jag köpte ingenting.

IMG_2218IMG_2219

Vi gick en sväng på Harrods och kollade in all galen dekadens. Köpte inget där heller. Jag tycker det är svårt att fatta att någon på fullaste allvar vill betala 10 000 kr för exempelvis en scarves. Då har man både gott om pengar och dålig fantasi.

IMG_2225IMG_2226IMG_2229IMG_2228

Vi var på klassiska Mayflower Hotel och beställde Cocktails and Cupcakes.

cocktailsCupcakes

Jag hade kameran med mig men tog mest mobilbilder. Det var skönt att slippa åbäket. Därav kvalitén på vissa bilder.

IMG_2240

Vi gick nog flera mil dessa dagar.

london

Vi besökte gallerian Liberty. Jag ville tafsa på alla tygerna.

london1london2london3

Vi besökte Portobello Road market. Massor med folk. Jag hade kunnat köpa med mig massor med saker därifrån om jag haft något smidigt sätt att få hem grejerna och en lite fetare plånbok. Jag blev lite förälskad i plåtskyltar men köpte inte en enda en. Det var så mycket folk. Jag tänker att det kan blir nästa London-projekt.

london13london14

En kul affär i Notting Hill hade gamla symaskiner som inredningsidé. Hundratals maskiner satt uppsatta på väggarna i den stora butiken. Det var nästan så att inredningen tog fokus från kläderna de sålde. Men mäktigt var det.

london10london11

Att köpa skor från Clarks visade sig vara mycket billigare än i Sverige. Så jag investerade i ett par sköna rackare.

london12london17

Vi gick på musikal! Vi fick resa och biljetter till Fantomen på Operan när vi gifte oss förra året. Det var Peter Jöback som spelade Fantomen och han gjorde det med den äran. Hans version av Music of the night var precis så smärtsamt vacker, hoppfull, längtansfull och innerlig som jag vill ha den. Och så älskar jag alla dessa teatrar. Det får mig att längta tillbaka till musikalscenen.

london6london7london8

Jag hade ny loppisklänning på mig köpt i Nacka. Ping Joanna Grubbström.

london9

Vi promenerade i Hyde Park. Vilade en stund i gräset, åt god mat och fick besök av en ekorre.

london18london16london4london5

London var ett trevligt avbrott från min stressiga vår.

Nu i veckan är upplösningen för Kärlek, ettor och nollor som jag jobbat med hela våren. Det blir nog lite tyst här på bloggen.
Ni vet väl att Underbara Clara kommer till Karlshamn då och pratar om bloggar och business?
Bor ni i nära tycker jag att ni ska passa på att komma och lyssna. Det är gratis!
Wish me luck!

Kommentarer

 1. Åh vad det får mig att sakna England och London! Det är ett fantastiskt land och stad <3

  SvaraRadera
 2. Blir sjukt sugen nu på att ta en tur till London!!! Så himla fina bilder på er också :) :) Jobba inte ihjäl dig nu bara! <3
  /Kamilla

  SvaraRadera
 3. åh, man vill ju bara hoppa in i bilderna!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig Londontripp! Det är så fint där på våren, man får liksom först vår där och sen en till här hemma :)

  SvaraRadera
 5. För mycket pengar och dålig fantasi - ha! Där satt den :-)

  London är en stad jag knappt varit i. Blir sugen på att åka dit när jag ser alla dina bilder.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg