Nysytt! Bordsduksklänningen

rutiga3
Mitt senaste projekt är en klänning i samma grundmodell som den galet blå klänningen. Fast med långa ärmar och en annan kjoltyp. Den gick snabbt att sy. Jag var så uppe i varv eftersom jag hade så mycket annat att göra. Tyget kommer från Stoff och Stil och har jag även ett ljusblårutigt som ligger och väntar på min tid. Rutor överlag kan man nästan inte misslyckas med. Det blir glatt och fräscht. Dessutom är ju bomull både tacksamt att sy i och skönt att bära.
rutiga1

Jag tror den kommer att bli en favorit i sommar. Skärpet i samma rosa nyans hittade jag på Åhléns.

rutiga2

Kommentarer

  1. Villken härlig klänning! Man blir ju alldeles glad av den =)

    SvaraRadera
  2. En riktigt glad sommarklänning!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin en sådan ska jag nog ta och slänga ihop nån dag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg